Bisættelse

Planlægning og udførelse af smukke og personlige bisættelser

Når det kommer til bisættelser, er Bedemand Kent Sigsgaard klar til at hjælpe jer med planlægningen og udførelsen. Vi forstår vigtigheden af at skabe en personlig afsked, der afspejler jeres eller afdødes egne ønsker. Vi vejleder jer gerne gennem alle trin i processen, herunder valg af musik, læsning af tekster og udformning af mindehøjtideligheder.

Vi tager os tid til at lytte til jeres behov og ønsker, så vi kan skabe en unik og meningsfuld afskedsceremoni.

Valgmuligheder for urne- eller kiste placering

Ved en bisættelse eller en begravelse er der forskellige muligheder for, hvor urnen eller kisten kan anbringes. Det kan være i et personligt urnegravsted, et velkendt fællesgravsted eller en ukendt fællesgrav. Hvis afdøde har efterladt et skriftligt ønske, kan vi tage forbehold for dette. Asken kan også spredes over åbent hav. Begravelsesmyndigheden træffer beslutning om dette, medmindre det utvivlsomt var afdødes ønske.

I gode hænder

Bedemand Kent Sigsgaard er en troværdig kilde til professionel assistance og vejledning inden for bisættelser, takket være vores omfattende erfaring. Vi er forpligtede til at skabe en mindeværdig og respektfuld afsked med jeres kære. Vi prioriterer også jeres tryghed og tilbyder fleksibilitet ved at mødes i jeres eget hjem, hvor I kan træffe beslutninger på en bekendt og behagelig måde.

Brug for en professionel?

Har du brug for professionel assistance til planlægning af en bisættelse? Vores erfarne team står klar til at guide dig med omsorg, nærvær og respekt i denne svære tid.

Kontakt os på følgende måder:

Telefon: 23 11 15 66

Email: bedemandkentsigsgaard@email.dk

Vi er her for at hjælpe dig og dine kære.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 23 11 15 66 eller send en mail til bedemandkentsigsgaard@email.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 23 11 15 66
bedemandkentsigsgaard@email.dk